Nopeammin, tarkemmin,
helpommin

Näin löydämme sinulle parhaat tekijät

Luo tarjouspyyntö

Tee tarjouspyyntö kuvailemalla projektiasi muutaman Tinkin esittämän kysymyksen avulla.

Olet valmis muutamassa minuutissa ja odotus voi alkaa – me etsimme projektiisi parhaiten sopivat ammattilaiset seitsemän (7) päivän sisällä.

Valitse hyvistä paras

Me valitsemme käsin viisi ammattilaista jotka sopivat tarpeeseesi parhaiten.

Vertaa tarjouksia ja keskustele yksityiskohdista ammattilaisten kanssa suoraan. Tinki on ostajalle täysin maksuton!

Arvioi ja avaa uusi

Projektin valmistuttua pyydämme sekä sinua että palkkaamaasi ammattilaista antamaan arvion tehdystä työstä, jotta voimme tarjota yhä sopivampia tekijöitä tuleviin projekteihisi.

Muista että sinulla voi olla useampi tarjouspyyntö samaan aikaan auki.


Tie hyvän tekijän löytämiseen on lyhyt

 • 1. Kuvaile projektisi yksityiskohtia

  Varmin tapa saada hyviä, vertailukelpoisia tarjouksia on kertoa kaikki yksityiskohdat ja taustat tarpeelle. Me pyydämme sinulta projektin tavoitteet, aikataulun ja rajoitteet, mutta voit kertoa paljon muutakin. Ja kannattaakin! Voit aina palata takaisin samoja askelmia pitkin ja tarkistaa tuliko tarjouspyyntöön kaikki oleellinen.

  Lähetämme valmiin pyyntösi vain työhön parhaiten sopiville ja työstä todella kiinnostuneille ammattilaisille - heille tarjoaminen maksaa hieman (2017 alkaen). Saat tarjoukset seitsemän (7) päivän kuluessa.

 • 2. Tutustu vaihtoehtoihisi ja vertaile tarjouksia

  Ennen kuin arvaatkaan, sinulle ilmestyy hyviä, osuvia tarjouksia.

  Ammattilaiset kertovat tarjouksessaan hintansa lisäksi taidoistaan ja mahdollisuuksistaan toteuttaa projekti juuri niin kuin toivoit. Tässä vaiheessa kannattaa tutustua tekijöiden profiilisivuihin, joista löydät portfolion ja työkokemuksen lisäksi arviot aiemmista töistä. Voit myös lähettää yksityisviestejä chatissa. Kun kaikki viisi tarjousta on tehty tai tarjousten jättöaika umpeutunut, on vaikean valinnan aika.

 • 3. Valitse sinulle sopivin tarjous ja aloita projekti!

  Kun olet valinnut voittavan tarjouksen, molempien osapuolien yhteystiedot jaetaan toisen kanssa. Olette valmiit aloittamaan projektin!

  Kun hommat on hoidettu, pyydämme kumpaakin arvioimaan toisensa. Arviot auttavat teitä kumpaakin parantamaan edelleen ja Tinkiä yhdistämään osapuolet yhä paremmin toisiinsa.

Liity asiakkaana

Olet viiden minuutin päässä ensimmäisestä mahdollisuudestasi!