Ain laulain työtäs myy -
Tinkin avulla

Näin me etsimme sinulle hommia

Luo profiili

Kuvaa kykyjäsi profiilissasi löytääksesi sinulle sopivia projekteja.

Olet valmis tekemään ensimmäisen tarjouksesi muutamassa minuutissa. Voit parannella profiiliasi myöhemmin.

Tee tarjouksia

Ilmoitamme sinulle, kun löydämme kykyihisi, aikatauluusi ja sijaintiisi sopivan mahdollisuuden.

Tee tarjous sinulle parhaiten sopiviin projekteihin: anna hinta ja kirjoita pieni saate.

Arvioi ja saa arvio

Arviot auttavat ymmärtämään, missä olet hyvä ja missä tekemistä vielä riittää. Hyvät arviot myös auttavat seuraavan keikan saamisessa - arviot ovat kaikkien nähtävissä profiilissasi.

Muista antaa myös ostajalle arvio!


Tie hyvään projektiin on lyhyt

 • 1. Kerro mitä myyt

  Osaamisesi kuvailu on äärimmäisen tärkeä mutta yksinkertainen tehtävä – Tinkin automaattinen, luokiteltu polku auttaa sinua. Tässä kertomaasi tietoa käytetään etsiessämme taitoihisi mahdollisimman hyvin sopivia projekteja.

  Samoihin projekteihin haikailee varmasti moni hyvä tekijä. Mieti siis tarkkaan kuinka kuvailet osaamistasi profiilisivullasi: käytännön esimerkit ovat aina hyviä! Mutta älä toki stressaa, voit palata tähän ja kaikkiin muihinkin profiilin luonnin vaiheisiin myöhemmin.

 • 2. Valitse mihin tarjouspyyntöihin satsaat

  Kun Tinkissä luodaan tarjouspyyntö, joka sopii taitoihisi ja toiveisiisi, lähetämme sen sinulle ja kaikille muille pyyntöön sopiville. Määrittele hintasi ja kirjoita asiakkaalle naseva saate. Kaikki muu asiakkaan kaipaama tieto löytyy profiilisivultasi.

  Mieti mihin satsaat, sillä vuoden 2017 aikana alamme veloittaa muutaman euron maksun jokaisesta asiakkaan lukemasta tarjouksesta. Näin voimme luvata että asiakkaat saavat hyviä tarjouksia, eikä lämpimikseen tehtyjä kokeiluja. Jos satut häviämään, menetät vain pienen summan ja annamme vastineeksi sinulle hyvät tiedot siitä, miksi et voittanut.

 • 3. Voittaja!

  Tee tarjouksestasi selkeä, vakuuttava ja persoonallinen paketti yhdessä hyvän profiilisivun kanssa. Paina “lähetä” nappia kuitenkin nopeasti, sillä vain viisi ensimmäistä tarjousta esitellään asiakkaalle.

  Onneksi olkoon, asiakas on valinnut sinut! Voitte nyt olla yhteydessä toisiinne sopiaksenne yksityiskohdista ja aloittaaksenne projektin. Kun hommat on hoidettu, pyydämme kumpaakin arvioimaan toisensa. Arviot auttavat teitä parantamaan edelleen ja Tinkiä yhdistämään osapuolet yhä paremmin toisiinsa.

Liity ammattilaisena

Olet viiden minuutin päässä ensimmäisestä tarjouksestasi!